Kokosų aliejus, 100 ml | kanoshop.lt
    • Kokosų aliejus, 100 ml | kanoshop.lt

    Kokosų aliejus, 100 ml

    5,80 €
    Su PVM pristatymas per 3-4 dienas

    Yra naudojamas gaminant plaukų, kūno ir saulės įdegio priežiūros priemones.

    Kiekis
    Turime
      Duomenų apsauga

    Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

      Pristatymo informacija

    Pristatymas per 1-3 darbo dienas

      Grąžinimo taisyklės

    Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

    Sudėtis: 100% grynas šalto spaudimo kokosų aliejus.
    INCI: cocos nucifera oil.
    Kilmės šalis: Malajzija.
    Sertifikatas: ekologiškas.

    Kokosų aliejus išgautas iš sudžiovinto riešutinių kokosų Cocos nucifera vaisių minkštimo šalto presavimo būdu.

    Prieš naudojimą flakoną su aliejumi reikia patalpinti į 30-40 °C „vandens vonią“, kelioms minutėms, kol aliejus pasidarys skystos konsistencijos.

    Kokoso riešutų aliejus kaip grožio, plaukų ir odos priežiūros priemonė jau šimtmečius naudojamas Tolimuosiuose Rytuose, aliejumi tepasi visą kūną ir plaukus kiekvieną dieną, kad apsaugotų odą nuo UV spindulių, sūraus vandens ir vėjo.

    Šiais laikais, kokoso riešutų aliejus yra naudojamas gaminant plaukų, kūno ir saulės įdegio priežiūros priemones. Aliejus yra puikus minkštiklis ir labai vertinamas dėl savo valomųjų ir putojimą sukeliančių savybių. Muilas, pagamintas kokosų aliejaus pagrindu, yra vienintelis muilas, kuris putoja sūriame vandenyje.

    Poveikis:
    • kokosų aliejus žymiai sumažina odos sausumą;
    • jis saugo nuo UV bei nuramina po saulės vonių paraudusią odą;
    • puikiai tinka drėgmę ir elastingumą praradusiai odai;
    • šiurkščiai ir suskidusiai odai atgaivinti;
    • kokosų aliejus tai nepamainomas sausų ir gyvybingumą praradusių plaukų priežiūros aliejus: maitina ir lygina plauką, saugo galiukus nuo šakojimosi, suteikia spindesio ir švelnumo;
    • dėl savo putojančių savybių naudojamas muilų gamyboje;
    • šis aliejus naudojamas paakių makiažui valyti;
    • naudojamas kaip žvakučių ir tepalų sudėtinė dalis.

    Kokosų aliejus gali būti naudojamas grynu pavidalu, mišinyje su kitais aliejais, kaip bazinis aliejus kompozicijų su naturaliais eteriniais aliejais kūrimui, paruoštų kosmetinių priemonių – kremų, kaukių, šampūnų, balzamų praturtinimui natūraliu aliejumi. Naudojamas masažiniams ir kosmetiniams mišiniams ruošti.

    Masažas
    Kokosų aliejus vartojamas tiesiogiam veido, kaklo, krūtinės, taip pat ir viso kūno masažui, ypač tinka sausai odai po maudymosi. Jis greitai įsigeria ir oda tampa „aksomu“.

    Kūno apsaugos nuo saulės aliejus
    Kruopščiai sumaišyti 1 valg. šaukštą kokosų aliejaus, 1 arbat. šaukštelį graikinių riešutų aliejaus ir 1 arbat. šaukštelį erškėtrožių aliejaus. Ištepti kūną prieš kaitinimąsi saulėje.

    Rankų ir nagų aliejus
    1 valg. šaukštas kokosų aliejaus, 1 arbat. šaukštelis ramunėlių aliejaus, 5 lašai citrinų eterinio aliejaus, 5 lašai apelsinų eterinio aliejaus ir 1 valg. šaukštas glicerino. Mišiniu reguliariai masažuoti rankas ir nagus.

    Kojų minkštinamasis aliejus
    Sumaišyti 1 valg. šaukštą kokosų aliejaus, 4 lašus arbatmedžių eterinio aliejaus, 2 lašus melisų eterinio aliejaus ir 2 lašus kiparisų eterinio aliejaus. Mišiniu kasdien tepti kojų pėdas.

    Plaukų kaukė
    Sumaišyti 1 arbat. šaukštelį kokosų aliejaus, 1 arbat. šaukštelį ricinų aliejaus, 3 lašus rozmarinų eterinio aliejaus, 3 lašus čiobrelių eterinio aliejaus ir 3 lašus kvapiųjų kanangų eterinio aliejaus. Įtrinti plaukų šaknis ir po 20 min. išplauti.

    Charakteristikos

    Skirta
    Moterims
    Vyrams

    Kol kas atsiliepimų nėra.

    Susiję prekės

    chat Komentarai (0)
    Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.