Frankincenso aliejus 5ml

Rekomenduojamas sausai ir brandžiai odai, padeda sumažinti raukšlių formavimosi, tinka paakių priežiūrai.

Smulkiau

100 vnt. sandelyje

5,30 €

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 5 lojalumo taškų. Jūs galite gauti 5 taškų kurį (-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,25 €.


20 kitų prekių šioje kategorijoje:

Ankstesnis
Sekantis

Eterinis aliejus išgautas hidrodistiliacijos būdu iš pluoštinių bosvelijų Boswellia Serrata dervos.

Ingredients (Sudėtis): boswellia serrata oil (100% natūralus ekologiškas frankincenso eterinis aliejus).
Žaliavos kilmės šalis: Indija.
Kvapas: balzaminis, prieskoninis su medžio nata.

Tai vienas iš seniausių aromatų, senovės Egipte jis buvo laikomas svarbiausiu kultinių renginių šaltiniu. Prieš 4500 metų Egipto faraonai rengė specialias ekspedicijas į Afrikos regiono šalis, kad pristatytų smilkalų šventyklių smilkyklėms.

Naudojamas kosmetikoje (kosmetikos priemonėms praturtinti). Unikali priemonė puoselėti odą nuo sausumo ir senėjimo požymių, padeda sumažinti raukšlių formavimąsi. Jaunina ir tonizuoja odą, mažina odos paraudimus, gerai tinka pažeistos odos priežiūrai, mažina randus, stangrina odą. Tinka paakių priežiūrai.

Naudojamas plaukų stiprinimui ir jų augimo stimuliavimui, pleiskanų šalinimui.

Naudojimas:
✓ odos ir plaukų priežiūrai – 2 – 5 lašus eterinio aliejaus sumaišyti su 10-15 g pagrindo (pvz. bazinio aliejaus – migdolų, vynuogių sėklų ar kt.)
✓ masažui – 3 – 5 lašus aliejaus sumaišyti su 1 valg. šaukštu bet kokio augalinio aliejaus (simondsijų, migdolų ar kt.).
✓ voniai – 3 – 5 lašus eterinio aliejaus sumaišyti su 1 valgomuoju šaukštu pieno, medaus, jūros arba valgomosios druskos, įpilti į pilną vandens vonią. Procedūros trukmė 10-15 min.

Klientų komentarų kol kas nėra.

Komentuoti gali tik prisiregistravę lankytojai

Krepšelis  

Nėra prekių

Pristatymas 0,00 €
Viso 0,00 €

Krepšelis Pirkti

Pagalbos linija

Pagalba
teikiama 24/7

Tel.:860624880

Susisiekite
su mūsų specialistais

Naujos prekės

» Naujų prekių nepateikta