Kadagių eterinis aliejus 5 ml

Tinka spuoguotos, riebios, pažeistos odos priežiūrai

Smulkiau

100 vnt. sandelyje

3,90 €

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 3 lojalumo taškų. Jūs galite gauti 3 taškų kurį (-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,15 €.


19 kitų prekių šioje kategorijoje:

Ankstesnis
Sekantis

Pirkėjai, kurie pirko šią prekę, taip pat pirko:

Aliejus išgautas vandens distiliacijos metodu iš paprastųjų kadagių Juniperus communis sausų sunokusių vaisių.

Ingredients (Sudėtis): juniperus communis oil (100% grynas ekologiškas kadagių eterinis aliejus).
Žaliavos kilmės šalis: Austrija.
Kvapas: šviežias, balzaminis, medienos.

Kadagys visada buvo vertinamas dėl savo antiseptinių savybių. Hektaras kadagyno per parą išskiria apie 30 kilogramų lakiųjų medžiagų – fitoncidų, kurie naikina mikrobus ir grynina orą. Taigi kadagynai yra savotiškos gydyklos. Tiesa, kadagynų reikia vengti per jų žydėjimą – gegužės mėnesį, nes kadagių barstomos žiedadulkės gali sukelti alergiją. Romoje ir senovės Graikijoje buvo laikomas veiksminga priemone nuo gyvatės įkandimo. Romėnai išspaustas kadagio uogas maišydavo su vynu ir gerdavo kaip šlapimą varantį vaistą, sergant kepenų ligomis. Senovės Rusijoje iš kadagio žievės gamino indus. Kadaginiai indai buvo ilgai naudojami, į tokius indus supiltas pienas ilgai nesugiždavo.

Kadagių eterinis aliejus turi labai malonų kvapą, panašų į terpentino, puikiai tinka su citrusiniais aliejais.

Kosmetikoje kadagių aliejus naudojamas spuoguotai, riebiai, pažeistai odai su atviromis poromis, sustiprina odos gynybines funkcijas, veiksmingai padeda nuo celiulito. Padeda šalinti aknę, egzemą ir kitus odos pažeidimus.

Kadagių eterinis aliejus naudojamas esant galvos odos seborėjai, niežuliui, bėrimams ar pleiskanoms.

Kadagių eterinis aliejus yra naudojamas grynas arba su kitais eteriniais aliejais. Sumaišytas lygiomis proporcijomis jis puikiai dera su levandų, santalmedžių eteriniais aliejais. Šie mišiniai taip pat yra naudojami kosmetikos priemonėms papildyti esant probleminei odai ir plaukams, taip pat masažui, vonioms, saunai, kompresams. Naudojamas esant celiulitui, nutukimui.

Naudojimas:
✓ odos ir plaukų priežiūrai – 5 lašų eterinio aliejaus sumaišyti su 10-15 g pagrindo (pvz. bazinio aliejaus – migdolų, vynuogių sėklų ar kt.)
✓ masažui – 5-7 lašus kadagių eterinio aliejaus sumaišyti su 1-2 valgomaisiais šaukštais augalinio aliejaus (simondsijų (jojoba), migdolų).
✓ voniai – 5-7 lašus eterinio aliejaus sumaišyti su 1 valgomuoju šaukštu pieno, medaus, jūros arba valgomosios druskos, įpilti į pilną vandens vonią. Procedūros trukmė 10-15 min.
✓ pirtyse ir saunose – 5-10 lašų kadagių eterinio aliejaus įlašinti į 500 ml karšto vandens.

Kontraindikacijos: individualus kadagių kvapo netoleravimas, ūmios inkstų ligos. Sergantiems epilepsija, nėščiosioms – elgtis kuo atsargiau. Prieš naudojant eterinius aliejus būtina patikrinti, ar įkvepiamas arba tepamas ant odos aliejus nesukels individualios alerginės reakcijos!

 

 

Klientų komentarų kol kas nėra.

Komentuoti gali tik prisiregistravę lankytojai

Krepšelis  

Nėra prekių

Pristatymas 0,00 €
Viso 0,00 €

Krepšelis Pirkti

Pagalbos linija

Pagalba
teikiama 24/7

Tel.:860624880

Susisiekite
su mūsų specialistais