Eukaliptų eterinis aliejus 5 ml

Tinka probleminės odos priežiūrai, esant spuogams ir išsiplėtusioms poroms, slenkantiems plaukams, pleiskanojančiai galvos odai, atbaido vabzdžius.

Smulkiau

100 vnt. sandelyje

3,19 €

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 3 lojalumo taškų. Jūs galite gauti 3 taškų kurį (-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,15 €.


19 kitų prekių šioje kategorijoje:

Ankstesnis
Sekantis

Eukaliptų eterinis aliejus išgautas garų distiliavimo būdu apskritalapių eukaliptų Eucalyptus globulus šviežių lapų, po to aliejus rektifikuotas. Rektifikacijos metu pašalinama žemesnėje temperatūroje verdanti frakcija, kurią sudaro aldehidai. Jie turi nemalonų kvapą ir gleivines veikia erzinančiai.

Ingredients (Sudėtis): eucalyptus globulus oil (100% grynas ekologiškas eukaliptų eterinis aliejus).
Žaliavos kilmės šalis: Ispanija.
Kvapas: stipraus aitraus šaltoko kvapo, su kamparo prieskoniu.

Apskritalapis eukaliptas Eucalyptus globulus – tai nuolat žaliuojantis medis, užaugantis iki 50 metrų aukščio. Lapai platūs, rutulio formos, išsidėstę šonu į saulės šviesą. Žiedai balti. Eukalipto tėvynė – Tasmanija. Eukalipto lapai buvo sukami į cigaretes ar cigarus ir rūkomi sergant bronchine astma ar kitomis kvėpavimo sistemos ligomis. Aborigenai šį augalą vartojo jau labai seniai įvairiomis ligoms gydyti, o į Vakarus jis pakliuvo tik XIX amžiuje Melburno botanikos sodo direktoriaus dėka ir netrukus išpilto po visą Šiaurės Ameriką ir pietinę Europos dalį.

Eukaliptų eterinis aliejus pasižymi dezodoruojančiu poveikiu ir antimikrobinėmis savybėmis, atbaido vabzdžius. Tai stiprus odos antiseptikas, naudojamas vonioms, kojų vonelėms bei patalpų oro gryninimui.

Eukaliptų aliejus naudojamas kosmetikos gaminiuose esant spuogams, išsiplėtusioms poroms, slenkantiems plaukams, pleiskanojančiai galvos odai.

Eukaliptų eteriniai aliejai itin populiarūs ir aromaterapijoje. Dažniausiai eukaliptų eterinis aliejus naudojamas valyti, gryninti ir taurinti patalpų orui.

Naudojimas:
✓ odos ir plaukų priežiūrai – 7-10 lašų eterinio aliejaus sumaišyti su 10-15 g pagrindo (pvz. bazinio aliejaus – migdolų, vynuogių sėklų ar kt.)
✓ masažui – 4-5 lašus eukaliptų eterinio aliejaus sumaišyti su 1-2 valgomaisiais šaukštais augalinio aliejaus (alyvuogių, migdolų, kviečių daigų).
✓ voniai – 4-7 lašus eterinio aliejaus sumaišyti su 1 valgomuoju šaukštu pieno, medaus, jūros arba valgomosios druskos, įpilti į pilną vandens vonią. Procedūros trukmė 10-15 min.
✓ pirtyse ir saunose – 5-7 lašus eukaliptų eterinio aliejaus įlašinti į nedidelį karšto vandens indą.

Kontraindikacijos: individualus eukaliptų kvapo netoleravimas. Nėščiosioms iki 4 mėnesių nėštumo – naudoti labai atsargiai. Prieš naudojant eterinius aliejus būtina patikrinti, ar įkvepiamas arba tepamas ant odos aliejus nesukels individualios alerginės reakcijos!

Laikymo sąlygos: sandariai užkimštą vėsioje tamsioje vietoje. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

 

 

Klientų komentarų kol kas nėra.

Komentuoti gali tik prisiregistravę lankytojai

Krepšelis  

Nėra prekių

Pristatymas 0,00 €
Viso 0,00 €

Krepšelis Pirkti

Pagalbos linija

Pagalba
teikiama 24/7

Tel.:860624880

Susisiekite
su mūsų specialistais